Menu Bill Papas

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Απόστρατος Αυτοπυροβολήθηκε! Δέν άντεξε την έξωση.

Print Friendly and PDF

Συγκλονίζει τα Χανιά η απόπειρα αυτοκτονίας ενός άνδρα την ώρα που έβλεπε να τον διώχνουν λόγω χρεών από το σπίτι του.
Οι κλητήρες έφτασαν χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Παλαμά 16 και Ανδρέα Παπανδρέου, στο κέντρο των Χανίων, όπου διέμενε ο 74χρονος, για να του επιδώσουν το χαρτί της έξωσης, καθώς χρωστούσε ενοίκια αρκετών μηνών.
Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε απόλυτα ψύχραιμος την πρόταση του σπιτιού του και όταν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται ζήτησε από τον δικαστικό επιμελητή να περιμένει για πέντε λεπτά. Ξαναμπήκε στο σπίτι και ύστερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Οι κλητήρες μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αντίκρισαν αιμόφυρτο τον 74χρονο, που είχε μόλις στρέψει προς τον εαυτό του την καραμπίνα του τραβώντας τη σκανδάλη.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διασωληνώθηκε, ενώ για καλή του τύχη δεν φαίνεται να έχουν πληγεί ζωτικά όργανά του από τον πυροβολισμό. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χαμηλοσυνταξιούχος, τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του.
Η περίπτωση του 74χρονου επαναφέρει στο προσκήνιο τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, αλλά και το σοβαρό θέμα των ανθρώπων που χάνουν τη στέγη τους στα Χανιά, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς και μάλιστα με δύο από αυτούς να έχουν βρει τον θάνατο τους τελευταίους μήνες αβοήθητοι σε παγκάκια της πόλης.

Σημ. Συντάκτου. Όλα τα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, εκτός του του ότι ο παρ' ολίγον αυτόχειρας ήταν Απόστρατος Αξιωματικός. Χαμηλοσυνταξιούχος .... και πολλή περηφάνια... Άς όψονται οι Κυβερνώντες.... Και έτσι οι αυτοκτονίες αγγίζουν τις 7.000 από την αρχή της κρίσης. Ιδρώνει το αυτί κανενός;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου