Menu Bill Papas

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντωση Διαμαρτυρίας Θεσ/νίκης (ΔΕΘ)

Print Friendly and PDF

   Πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπ 2014, με εξαιρετική επιτυχία και δυναμικό παλμό, η συγκέντρωση και η πορεία διαμαρτυρίας, που οργανώθηκε από τους Φορείς των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) και με τη συμμετοχή των Ενώσεων Αποστράτων Ε.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τον Πρωθυπουργό της χώρας.
   Η αρχική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου απεύθυναν χαιρετισμούς οι εκπρόσωποι φορέων και έγιναν οι τοποθετήσεις των συμμετεχόντων, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κυρίως στην παρούσα περίοδο. Χαιρετισμό απηύθηνε και ο Δήμαρχος Θεσ/νίκης κ. Μπουτάρης. Οι συμμετέχοντες διατράνωσαν τη έντονη δυσαρέσκειά τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ,  ε.ε. και ε.α. στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
   Μετά το πέρας των τοποθετήσεων και των χαιρετισμών οι συμμετέχοντες σχημάτισαν μεγαλειώδη πορεία, η οποία μέσω των οδών Τσιμισκή και Ελ.Βενιζέλου κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων επέδωσαν ψήφισμα στον Υπουργό κ. Ορφανό.
   Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών μέλος της οποίας είναι και ο σύνδεσμός μας, συμμετείχαν στη συγκέντρωση και στην πορεία με επικεφαλής μέλη των Δ.Σ. και μεγάλο αριθμό μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου