Menu Bill Papas

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Πανελλαδική Διαμαρτυρία Ε.Δ & Σ.Α, στη Θεσσαλονίκη - Παρ. 5 Σεπ 2014

Print Friendly and PDF

Τη Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη και ενόψη των εγκαινείων της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση διαμαρτηρίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με βασικό αίτημα την εφαρμογή των αποφάσεων του ΣΤΕ.
Παρατίθενται οι σχετικές ανακοινώσεις της ΕΑΑΣ της ΠΟΣ καθώς και των ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας.



ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18 Α, 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr
 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2014
      Ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι χθες 2 Σεπτεμβρίου 2014, λάβαμε μέρος μαζί με άλλους φορείς σε συνάντηση με τα προεδρεία Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (εν ενεργεία στελεχών).  Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία της πανελλαδικής διαμαρτυρίας ε.ε και ε.α. Στελεχών ΕΔ & ΣΑ που θα συμμετέχει η Ε.Α.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 5/9/2014 και ώρα 18.00 στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον κ. Πρωθυπουργό της Χώρας.
     Αναλυτική ενημέρωση για τη συνάντηση καθώς και οι λόγοι εκδήλωσης της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αναγράφονται στη σχετική ανακοίνωση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.
     Καλούμε τα Μέλη μας να συμμετέχουν δίνοντας το αγωνιστικό τους «ΠΑΡΩΝ», μαζί με Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. στην Πανελλαδική διαμαρτυρία των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας την
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00
στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.
Πληροφορίες για την Μετακίνηση
  Η αυθημερόν μετακίνηση των Μελών μας που επιθυμούν να συμμετέχουν από την Αθήνα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας μπορεί να πραγματοποιηθεί και ως εξής:
    1.  Με Λεωφορείο(-α) που θα διαθέσει η Ε.Α.Α.Σ. αναλόγως των συμμετοχών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής (άνευ κόστους) να δοθούν έως αύριο Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14:00στον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. Βασίλη Ροζή, είτε τηλεφωνικώς στο 6945583856, είτε μέσω e-mail στο rozisvasilis@yahoo.com.

    2.  Με Λεωφορεία  -για ορισμένο αριθμό  θέσεων- που διαθέτουν (άνευ κόστους) οι Ομοσπονδίες της Αστυνομίας και θα αναχωρήσουν την 05 07:30 Σεπ 2014 από Χαλκοκονδύλη 37.  Πληροφορίες από την Αστυνομική Ένωση Αθήνας στο 2105236302 και στο Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Χρήστο Ντούφα στο6945778610.
 
 
Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ  
Site      :  www.hellasmil.gr 
e-mail  :  info@hellasmil.gr
Τηλ. 6972717990

Αριθμ. Πρωτ. 36/2014
  Αθήνα3 Σεπ. 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 45
     Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, αποδεχόμενη σχετική πρόσκληση των φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), συμμετέχει στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία του Λευκού Πύργου, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00, ενόψει της παρουσίας και των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Διεκδικούμε
   - Ενίσχυση του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
   - Άρση των μισθολογικών αδικιών.
   - Πλήρη και άμεση εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ.
   - Διάσωση των ασφαλιστικών και μετοχικών ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών».
  -  Αξιοπρεπείς συντάξεις.
    Η Ομοσπονδία πιστεύει ότι τα θέματα και τα προβλήματά μας είναι κοινά και για το λόγο αυτό απαιτείται κοινή και συντονισμένη αντιμετώπιση. Σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη η είσοδος της Λέσχης Αξιωματικών.
     Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οι φορείς των ΣΑ θα διαθέσουν λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνησή τους προς και από τη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μετακίνησης και των μελών των φορέων της Ομοσπονδίας, αλλά και γενικότερα των αποστράτων των ΕΔ. Για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν απευθείας στις κατά τόπους ενώσεις της ΠΟΑΣΥ για να ρυθμίσουν τα θέματα μετακίνησης τους επικοινωνώντας μέχρι τις 22.00 της Τετάρτης 3/9/2014. Για την περιοχή Αττικής στο τηλέφωνο 2105236302 ή 2105249914 (ώρες γραφείου) μέχρι 09.00 της 4ης Σεπ.
    Καλούμε όλους τους Φορείς της Ομοσπονδίας, να προτρέψουν τα μέλη τους να δώσουν το αγωνιστικό τους παρών στη Θεσσαλονίκη και να στείλουν το ανάλογα μήνυμα στην Κυβέρνηση και ιδιαίτερα στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο «κωφεύει» συστηματικά στα δίκαια αιτήματά μας.
                      
                                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                Νικολόπουλος Βασίλειος                                          Παπαδόπουλος Βασίλειος
                        Ταξίαρχος  εα                                                                 Ταξίαρχος  εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου