Menu Bill Papas

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ! Είναι πικρή η Αλήθεια!!!

Print Friendly and PDF

    Σας παρουσιάζουμε δύο ανθρώπους που ασχολήθηκαν, έγραψαν και παρουσίασαν το πρόβλημα της Ελληνικής κρίσης.  Διαβάστε λίγα για αυτούς αλλά κυρίως παρακολουθείστε κάποια Video που θα σας διαφωτίσουν. Σίγουρα κάποια από αυτά έχετε δει. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά περισσότερα.
Ο Bob Chapman Γεννήθηκε στη Βοστόνη το 1936.  Σπούδασε διαχείριση των επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Northeastern majoring. Δούλεψε τρία χρόνια στην υπηρεσία αντικατασκοπείας των ΗΠΑ (επί ψυχρού πολέμου, κυρίως στην Ευρώπη. Μιλά γερμανικά και γαλλικά και ισπανικά. Από το '60 και μετά δούλεψε σαν χρηματιστής και ήταν επιτυχημένος. Οξυδερκής και γνώστης, στα χρόνια τα συντάξιμα, εκτός από τι IF (International Forecaster) που έγραφε με εύστοχες προβλέψεις για τα παγκόσμια οικονομικά πράγματα, έκανε και τις ανάλογες αναλύσεις στην εκπομπή του 'Αλεξ Τζόουνς (κάθε Παρασκευή) και σε πολλές άλλες. Ήταν πατριώτης, ακούραστος μαχητής κατά της Νέας Τάξης, και στο σημείο που αφορά εμάς, ήταν και φιλέλλην. Πέθανε από επιθετικό καρκίνο στο πάγκρεας, στις 5/6/2012. 
Πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος και θα λείψει.
Δείτε κάποια Video με υπότιτλους. 
Timothy Maxwell “Max Keiser”  Γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης θέατρο και σκηνοθεσία. Τη δεκαετία του 1980 εργάστηκε στη Wall Street. Είναι οικονομικός αναλυτής και ασχολείται με τις αγορές εδώ και 25 χρόνια. Παρουσιάζει μία οικονομική εκπομπή στο RT (πρώην Russia Today), ένα πρόγραμμα ειδήσεων και ανάλυσης φιλοξενείται από Ιράν TV Press. Το 2010 εργάστηκε για το BBC Radio 5 Live και μια σεζόν στο BBC World News. Εμφανίζεται τακτικά στην τηλεοπτική σειρά Άνθρωποι & Power για το δίκτυο Al-Jazeera English. Παρουσιάζει επίσης μια εβδομαδιαία εκπομπή για τη χρηματοδότηση και τις αγορές του Λονδίνου για το Resonance FM , καθώς και εγγράφως για το Huffington Post .  Σήμερα ζει στο Λονδίνο. 
Δείτε κάποια Video με υπότιτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου