Menu Bill Papas

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Παράδοση - Παραλαβή Διοικήσεως 1ης ΤΑΞΑΣ

Print Friendly and PDF

Στις 9 Αυγούστου 2012 στις 11:00, έγινε σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοικήσεως της 1ης ΤΑΞΑΣ, από τον παραδίδοντα Υποστράτηγο Σαλωνίτη Στυλιανό, στον παραλαμβάνοντα Ταξίαρχο Δήμο Βασίλειο, παρουσία του Διοικητού του Β’ ΣΣ Αντιστρατήγου Τόπη Κ.
Ο Υποστράτηγος κ. Σαλωνίτης Στυλιανός μετά την προαγωγή του, αναλαμβάνει την ηγεσία του Όπλου ως Δντής ΔΑΣ του ΓΕΣ. Πριν από την έναρξη της τελετής, ο Δκτής του Β’ ΣΣ με τους Παραδίδοντα και Παραλαμβάνοντα, κατευθυνθήκαν στο Ηρώο Πεσόντων της Α.Σ όπου ο απερχόμενος Διοικητής κατέθεσε στεφάνι προς τιμή των πεσόντων.   
Η τελετή έγινε στο χώρο του 1ου ΤΕΕΠ, στο Α/Δ Στεφανοβικείου, παρουσία αντιπροσωπείας στελεχών όλων των ΜΑΣ, και πολλών προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων ο Δκτης της 111 ΠΜ, ο Υποδιοικητής του ΑΤΑ, ο Λιμενάρχης Βόλου, ο Δκτης της 32 ΤΠΝ, ο Πρόξενος της Γαλλίας στον Βόλο, ο Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ Στρατηγός Χαρβάλας Παν., ο Επίτιμος Δντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Αντιστράτηγος ε.α Τασιούδης Πολ. και μεγάλου αριθμού αποστράτων συναδέλφων της Α.Σ όλων των βαθμών και προελεύσεων, σε ένα κλίμα χαράς και αναμνήσεων.
    Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ.κ Ιγνάτιος.
  Μετά το τελετουργικό και την ανάγνωση των Η.Δ του Παραδίδοντος και Παραλαμβάνοντος, ακολούθησε μικρή δεξίωση, στην οποία δόθηκαν αναμνηστικά στο παραδίδοντα, από τον Δκτή του Β’ΣΣ, τον Επιτελάρχη της 1ης ΤΑΞΑΣ, τον Δκτή της ΣΑΣ, τον Δκτή του 2ου ΣΥΑΣ και του Δκτή του 307 ΤΣΥΑΥ 
                                                Δείτε το video.
    Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Α.Α.Α.Σ.Σ.Ε τάξεως 1981 εύχεται στον συμμαθητή και φίλο Σαλωνίτη Στυλιανό χρηστή και συνετή Διοίκηση, με υγεία δύναμη και τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου