Menu Bill Papas

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πρετεντέρης: Ο Υπέρτατος διαμορφωτής Κοινής Γνώμης και Συνειδήσεων.

Print Friendly and PDF

Τη δική του ερμηνεία της παρέμβασης Ομπάμα υπέρ των ελληνικών θέσεων και κατά της λιτότητας δίνει ο Γιάννης Πρετεντέρης από τη στήλη του στα Νέα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συνεχίσει το καθεστώς τρομοκρατίας που ακολουθήθηκε καθ” όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο κ. Πρετεντέρης δεν είδε ούτε τη μετωπική σύγκρουση των ΗΠΑ με τη Γερμανία και τις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλει σε ολόκληρη την Ευρώπη, ούτε τη στήριξη στη νέα ελληνική κυβέρνηση, τις θέσεις της οποίας υπερασπίστηκε.
Αρκέστηκε να απομονώσει από μία ολόκληρη συνέντευξη μία φράση και ξετυλίγει το κουβάρι των τρομολαγνικών σεναρίων που συνεχώς επαναλαμβάνει εδώ και χρόνια από το πληρωμένο στασίδι του στο MEGA ΜΟΥ για να ξανανοίξει τη συζήτηση για ένα ενδεχόμενο Grexit.
«Μόνο και μόνο δηλαδή που κοτζάμ Μπαράκ ξύπνησε κυριακάτικα, έβαλε γραβάτα, φώναξε τις κάμερες και ασχολήθηκε με την αφεντιά μας είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά γιατί ασχολήθηκε; Τι ζόρι τραβάει άραγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τα δικά μας ζόρια; Εμένα μου έκανε εντύπωση μια άλλη φράση της ηχηρής παρέμβασης υπέρ της Ελλάδας την οποία δεν άκουσα να σημειώνει κανείς»,
γράφει, ο πρετεντέρμπεης.
«Είπε λοιπόν ο Ομπάμα: “Η ελπίδα μου είναι ότι η Ελλάδα θα μείνει στην ευρωζώνη, νομίζω ότι αυτό θα απαιτούσε συμβιβασμούς από όλες τις πλευρές”. Μπα; Πώς προέκυψε το ερώτημα; Δεν είναι δεδομένη η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη;…»,
διερωτάται ο μπαρμπα Γιάννης ο θεριακλής για να απαντήσει στο ρητορικό ερώτημα προς τον εαυτό του ότι ο Ομπάμα «σαν να ξέρει ή να φοβάται, ας πούμε, τι ετοιμάζεται και σου λέει “κάτσε να πω μια κουβέντα, μήπως γλιτώσουμε καμιά νέα φασαρία στις αγορές”».
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κ. Πρετεντέρη ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση καταψηφίστηκε, μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και δε χρειάζεται πλέον τις Υπηρεσίες του, η προεκλογική περίοδος τελείωσε, οι εκλογές έγιναν και ανέδειξαν δημοκρατικότατα νέα Κυβέρνηση (άσχετα με το γεγονός όταν αυτός άκουγε Τσίπρας ή Καμμένος έβγαζε φλύκταινες), η χώρα δέκα μέρες μετά συνεχίζει να υφίσταται, ο Βελζεβούλ δεν έχει κάνει την τσάρκα του από την Ελλάδα, το MEGA συνεχίζει να παραπαίει την prime time των δελτίων ειδήσεων και από όσο μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τα ΑΤΜ λειτουργούν και στην χθεσινή εφόρμηση σε σούπερ μάρκετ, τα χαρτιά υγείας συνεχίζουν να περιμένουν επιδέξιους και αδέξιους κ@@@υς στα ράφια.

Πηγή: http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου