Menu Bill Papas

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Συμμαθητών στο Ya (2 Οκτ 2014).

Print Friendly and PDF

Πραγματοποιήθηκε τη πρώτη Πέμπτη του Οκτώβρη (2 Οκτ. 2014) η μηνιαία συνάντηση των συμμαθητών στο Υα. Παρόντες περίπου 20 συμμαθητές μαζί με τους οικοδεσπότες. Πέρα από το καθιερωμένο καφεδάκι, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΔΣ για διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων η εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και τα διάφορα σενάρια, το νέο μισθολόγιο όπως αυτό διέρρευσε στον τύπο, τυχόν ενέργειες για τα αναδρομικά, θέματα των Μετοχικών ταμείων και πώς αυτά εξελίσσονται, θέματα του Συνδέσμου και η ανάγκη ενεργής συμμετοχής περισσοτέρων, σχέσεις με ε.ε. συμμαθητές και πληροφόρηση εκ των έσω, η γενική κατάσταση και τέλος κατατέθηκαν απόψεις συμμαθητών.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα εγκαρδιότητας, αγάπης και φιλίας που ενώνει όλους τους συμμαθητές. Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια και τα φιλικά πειράγματα.
Παραίνεση και στους λοιπούς συμμαθητές που κατοικούν εντός λεκανοπεδίου να αφήσουν τον καναπέ μια φορά το μήνα και να έρθουν στις συναντήσεις. Πέρα από τη χαρά που θα βιώσουν βλέποντας τους παλιούς συμμαθητές τους  θα ενημερωθούν και ότι τρέχοντα θέματα υπάρχουν και μας αφορούν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους. Είμαστε ενεργοί πολίτες με ειλικρινή και άδολα πιστεύω, με απόψεις και ιδέες. Ας το δείχνουμε αυτό σε κάθε ευκαιρία, πολύ δε περισσότερο στο υγιές κλίμα που επικρατεί μεταξύ των συμμαθητών. Τις συναντήσεις μας φυσικά τιμούν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία δεδομένων των υποχρεώσεών τους και ε.ε. συμμαθητές μας.
Ακολουθούν φωτογραφίες της συνάντησης που μας έβγαλε και μας έστειλε ο συμμαθητής μας Απ. Σακαγιάννης.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου