Menu Bill Papas

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Επιλογή για Παραθερισμό στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα 2015

Print Friendly and PDF

   Ανακοινώθηκαν από την ΕΑΑΣ οι πίνακες των επιλεγέντων να παραθερίσουν στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα για τη φετινή χρονιά. Παρακάτω ακολουθούν οι πίνακες όπως τους ανακοίνωσε η ΕΑΑΣ.
   Ανακοινώθηκαν από την ΕΑΑΣ οι πίνακες των επιλεγέντων να παραθερίσουν στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα για τη φετινή χρονιά. Παρακάτω ακολουθούν οι πίνακες όπως τους ανακοίνωσε η ΕΑΑΣ.
   Πάντως και φέτος δεν έλειψαν οι γκρίνιες και οι ενστάσεις. Μέλος της επιτροπής παραλαβής αιτήσεων ήταν και ο συμμαθητής μας Θεόδωρος Μπακάλης που προσφέρθηκε εθελοντικά να προσφέρει έργο.
   Είναι σημαντικό να σας θέσω υπόψη το εξής όπως μου το επεσήμανε ο εξαίρετος συμμαθητής μας που εντρύφησε στους κανόνες και διαταγές που διέπουν τον παραθερισμό. «Για να πάρετε μόρια ως μη επιλεγέντες για να παραθερίσετε έστω την επόμενη χρονιά πρέπει να υποβάλλετε αίτηση και να μή ικανοποιηθεί». Αν δεν το κάνετε τότε δεν παίρνετε μόρια.
   Έτσι δικαιολογείται ότι ενώ κάποιος δεν παραθέρισε επί  δεκαετίες, εν τούτοις δεν επιλέγεται. Αντίθετα κάποιοι εμφανίζουν τεράστιο αριθμό μορίων. Η άποψη δηλαδή ότι δεν έχω πολλά μόρια και θα περιμένω δύο τρία χρόνια για να μαζέψω και να υποβάλω αίτηση, είναι λανθασμένη. Έτσι ανακάλυψα και εγώ πως ενώ είχα και ανήλικο παιδί και παιδί φοιτητή κάτω των 25 ετών, εν τούτοις δεν επιλέγηκα μιας και ο αριθμός μορίων ήταν μικρός.
   Πάντως επειδή τα παράπονα είναι πολλά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΣ Κώστας Σκαρμαλιωράκης δεσμεύτηκε ότι η διάταξη αυτή θα καταργηθεί, δεδομένου πλέον ότι τα τελευταία χρόνια οι καταστάσεις είναι ηλεκτρονικές και ελέγχονται εύκολα.

Επιλεγέντες  Παραθερισμού  (Κανονικοί  -Αναπληρωματικοί) για  το ΚΑΑΥ « Αγ. Ανδρέα» Έτους 2015
  Αθήνα, 4 Μαΐου 2015
Δ Ε Ι Τ Ε   Π Α Ρ Α Κ Α Τ Ω   τους επιλεγέντες κάνοντας "κλικ" πάνω στην κάθε σειρά
Σας υπενθυμίζουμε τις ημερομηνίες εκάστης σειράς.
Κάντε κλίκ για να τις δείτε:  Παραθεριστικές Σειρές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου