Menu Bill Papas

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Ανακοίνωση της ΠΟΣ για τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Print Friendly and PDF

          Αναμφίβολα η σημερινή συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης. Έδειξε τη θέληση και την αποφασιστικότητά  μας να αντιδράσουμε μαζικά, δυναμικά και ενωτικά. Έδειξε τη δύναμη που έχουμε όταν είμαστε ενωμένοι. Έδειξε ότι μπορούμε μέσα από τις αντιθέσεις να συνθέσουμε και να  αλλάξουμε τα δεδομένα. Έδειξε ότι μπορούμε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και τους θεσμούς, υψώνοντας ανάστημα ενάντια στην εξαθλίωση της πατρίδας μας και στην επίθεση που δέχονται οι Ε.Δ. και τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη τους. Έδειξε τι σημαίνει στην πράξη το "ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ". Και έδωσε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ.....
        Αναμφίβολα η σημερινή συγκέντρωση στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία. Η μαζική συμμετοχή των Συναδέλφων με τις οικογένειές τους και οι προσδοκίες τους, μας γεμίζουν  ευθύνες για την επόμενη μέρα.  Η διαχείριση της επιτυχίας είναι πολύ πιο δύσκολη από την επίτευξή της.
       Οι περίπου  20.000 που συμμετείχαν στη σημερινή συγκέντρωση, έδωσαν  σιωπηρή εντολή στα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων μας, να συνεχίσουν αυτό που άρχισε σήμερα, με ομοψυχία, συνεργασία και αποτελεσματικότητα.  Με σωστό  σχεδιασμό και κανόνες σεβαστούς από όλους, που θα ενδυναμώσουν τις προσπάθειες για  να συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα και αποφασιστικότητα.  Είναι μακρύς και ανηφορικός ο δρόμος, αλλά θα τον  περπατήσουμε μέχρι το τέλος.

       Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
       Καλή συνέχεια!!!!!!

                          Το ΔΣ  της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου