Menu Bill Papas

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Κινητοποιήσεις Στρατιωτικών

Print Friendly and PDF

     Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων σε συνεργασία με όλους τους Φορείς -  Συνδέσμους - Σωματεία Αποστράτων αποφάσισε δυναμικές κινητοποιήσεις  τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Έτσι στις 9 Μαρτίου ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 στη Πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνει συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων, όλων των Αποστράτων και των ε.ε. συναδέλφων. Αντίστοιχα στις 13 Μαρτίου  ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.
     Δε πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μαζί να δώσουμε ένα δυναμικό παρών, μαζί με τις οικογένειές μας, ενάντια στα μέτρα που οδήγησαν όλο τον Ελληνικό λαό στην φτώχεια και την εξαθλίωση, ενάντια σ' αυτούς που έκλεψαν τα όνειρά μας, τις προοπτικές μας, τα δικαιώματά μας, τη κολτούρα μας και τις ζωές μας. Να πούμε ΟΧΙ στα μέτρα που μας εξοντώνουν, ΟΧΙ στη καταστρατήγηση του Συντάγματος και των ελευθεριών μας, ΟΧΙ σ' αυτούς που οδήγησαν το τόπο και το λαό μας με τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους επι 30 ΧΡΟΝΙΑ τώρα στη καταστροφή.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΑΑΣ.ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ.
Χαριλάου Τρικούπη 18Α, 106 79, Αθήνα
Τηλ. 210 36 33 797 – Τηλεομοιότυπο: 210 362 14 10

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αθήνα, 28 Φεβ 2013

ΠΡΟΣ: Παραρτήματα Ε.Α.Α.Σ

ΚΟΙΝ : Ε.Α.Α.Ν, Ε.Α.Α.Α, Π.Ο.Α.Α.Σ.Α

ΘΕΜΑ: Κινητοποιείσεις  09ης  & 13ης   Μαρτίου 2013
ΣΧΕΤ : Η από 26 Φεβ 2013  Ανακ.  Συντονιστικού των τριών Ε.Α.Α.
    Αγαπητοί κοι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ, αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Όπως ήδη γνωρίζετε το Συντονιστικό των τριών Ε.Α.Α, συναποφάσισε μαζί με τους Ν.Π.Ι.Δ εκπροσώπους φορέων αποστράτων και ε.ε Συναδέλφων την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας :
         Α. Το Σάββατο 09 Μαρτίου στις 16:00 στην Αθήνα (για τους κατοίκους Στερεάς Ελλάδος Ευβοίας και Πελοποννήσου) και
         Β. Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στις 13:00 στην Θεσσαλονίκη (για τους Κατοίκους της Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας).
     Η κινητοποίηση αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά από την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ.
     Από τότε μέχρι σήμερα προηγήθηκαν πλείστες όσες συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες , Υπουργούς με αποκορύφωμα την συνάντηση μας με τον κο Πρωθυπουργό την 18 Φεβ 2013 όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς τα προβλήματά μας.
     Δυστυχώς τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών είναι πενιχρά έως ανύπαρκτα.
     Η στοχοποίησή μας δεν έχει τελειωμό και τα δυσβάστακτα μέτρα που ακολουθούν θα κάνουν τα σημερινά να μοιάζουν με «χάδι».
     Γενική διαπίστωση είναι ότι στις δύο συγκεντρώσεις που προηγήθηκαν η απροθυμία των Συναδέλφων για συμμετοχή και η έλλειψη θελήσεως για τέτοιου είδους δράσεις, οδήγησαν σε μη επιτυχή αποτελέσματα.
     Ταυτόχρονα κάποιοι κακοήθεις «συνάδελφοί μας» επιδόθηκαν στην εκτόξευση απειλών και ύβρεων κατά του προσώπου μου, με αναίσχυντο και ποταπό τρόπο χρησιμοποιώντας την τρομοκρατία της ανωνυμίας του διαδικτύου.
     Μετά τα παραπάνω σας καλώ να επιδείξετε μεγίστη δραστηριοποίηση προς την κατεύθυνση της μαζικής συμμετοχής των Συναδέλφων που υπάγονται στα παραρτήματά σας, ώστε οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη να είναι μεγαλειώδεις και δυναμικές.
    Είναι κρισιμότατη η ώρα, και οι ευθύνες βαρύνουν όλους μας κυριολεκτικά. Η συγκεντρώσεις των Αθηνών και Θεσσαλονίκης θα αποτελέσουν πρόδρομο των άλλων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν και από την επιτυχία των θα κριθούμε όλοι.
    Αγαπητοί συνάδελφοι, σας καλώ σε ενότητα για την έναρξη ενός αγώνα που προβλέπεται μακρύς. Ενός αγώνα που μας θέλει ενωμένους και δυνατούς. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ίσως η μεγαλύτερη απόλυτα ομοιογενής κοινωνική ομάδα στη χώρα μας. Αν κάποιοι το έχουν ξεχάσει, οφείλουμε να τους το θυμίσουμε.
    Δεδομένο θεωρείτε ότι το κόστος των λεωφορείων για την μετακίνηση των Συναδέλφων από την επαρχία προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα βαρύνει την Ε.Α.Α.Σ αλλά και τις Ε.Α.Α.Ν, Ε.Α.Α.Α όπου υπάρχουν παραρτήματα των άλλων Κλάδων και θα συνδυασθούν οι κινήσεις για οικονομικούς λόγους.
    Προς τούτο παρακαλούνται τα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων:
         α. Να ενημερώσουν και να πείσουν τα Μέλη τους, για την συμμετοχή τους.
         β. Να έρθουν σε επικοινωνία με τα άλλα Παραρτήματα τα οποία είναι στην περιφέρειά τους και ευρίσκονται επάνω στους άξονες κινήσεως προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη ( για χρήση κοινών μεταφορικών μέσων) .
         γ. Να έρθουν σε επαφή με τα Προεδρία των άλλων Κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α που ευρίσκονται στην πόλη τους ( για χρήση κοινών μεταφορικών μέσων).
         δ. Να απαντήσουν μέχρι την Τρίτη 05 20:00 Μαρ 2013 το αργότερο με αποστολή αριθμητικών και ονομαστικών καταστάσεων συμμετεχόντων ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες (Δέσμευση πιστώσεων και ρύθμιση λοιπών λεπτομερειών κινήσεων κ.α) .
                                                   Αντγος ε.α Παντελής Χ. Μαυροδόπουλος
                                                                    Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου