Menu Bill Papas

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τελετή Απονομής Θυρεού στη Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων

Print Friendly and PDF

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απένειμε το Θυρεό στη νεοσυσταθείσα  Διακλαδική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων, σε τελετή που  πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».

Η νέα Διοίκηση, η οποία υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, δημιουργήθηκε με υπουργική απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, κατόπιν εισήγησης του Συμβουλίου των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), με σκοπό την διεξαγωγή διακλαδικών ειδικών επιχειρήσεων.

Πρώτος Διοικητής ο άξιος συμμαθητής μας Υπτγος Αναστάσιος Βίγλας.

Η τελετή Πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής Ηγεσίας, των Αρχηγών του ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ,  αντιπρωσωπειών των Ειδικών Δυνάμεων όλων των κλάδων, πολλών ε.ε. συμμαθητών, μελών της οικογενείας του, φίλων και συγγενών του καθώς και αρκετών ε.α. συμμαθητών.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Χατσίκας, Ο Γ.Γ. Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Ταμίας Σπύρος Τασσόπουλος.

Στον φίλο και συμμαθητή μας Υπτγο Αναστάσιο Βίγλα, ευχόμαστε "Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο βαρύ και δύσκολο έργο του".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου