Menu Bill Papas

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Προσυνέλευση Θεσσαλονίκης

Print Friendly and PDF

Πραγματοποιήθηκε στις 20 Φεβ 2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης  η προσυνέλευση του Συνδέσμου μας για τους συμμαθητές της της Βορείου Ελλάδος.
 Η προσέλευση των συμμαθητών ήταν συγκινητική. Προσήλθαν 31 συμμαθητές ενώ 4 ειδοποίησαν  ότι αδυνατούν, είτε λόγω των μπλόκων των αγροτών είτε για έκτακτο οικογενειακό τους θέμα. Είδαμε συμμαθητές που ήρθαν από την Ξάνθη, την Καβάλα, τις Σέρρες  και άλλες κοντινότερες πόλεις. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα θυμηθήκαμε με νοσταλγία τις πολλές όμορφες στιγμές της κοινής μας πορείας.
Κατά τη διάρκεια της προσυνέλευσης , το ΔΣ έκανε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του Συνδέσμου και στη συνέχεια ενημέρωσε τους συμμαθητές για το «Φορολογικό», την «κατάσταση των ταμείων μας ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ» με τα τελευταία στοιχεία και ενέργειες που γίνονται, το νέο «Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό», καθώς και για την κατάσταση και τις δράσεις του «Συντονιστικού των τριών Θεσμικών ενώσεων, της ΕΑΑΣ και της ΠΟΣ». Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις για διάφορα θέματα.
 Μετά  το τέλος  της προσυνέλευσης  ακολούθησε γεύμα και κοπή βασιλόπιττας. Το φλουρί (Κωνσταντινάτο) έτυχε στον συμμαθητή μας Σακελαρόπουλο Σταύρο.
Το ΔΣ του Συνδέσμου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον συμμαθητή μας  Δκτή του NDCRGRστρατηγό Ηλία Λεοντάρη για την παραχώρηση αίθουσας της ΛΑΦΘ για την εκδήλωση, την προσφορά του καφέ, της πίτας και των ποτών του γεύματος των συμμαθητών καθώς επίσης και τη φιλοξενία του ΔΣ στους ξενώνες του Γ’ΣΣ.
Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου