Menu Bill Papas

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ενημέρωση Συμμαθητών

Print Friendly and PDF


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Σ.Ε. τάξεως 1981
email:  syndesmos.sse81@gmail.com
Blog :   http://sse81.blogspot.gr/
Τηλ. 6944301753, WIND*781753

Αριθμ. Πρωτ. 01 /2016
Αθήνα,   04  Ιαν.  2016

ΘΕΜΑ:  Επιστολή Ενημέρωσης Συμμαθητών

      Αγαπημένε φίλε συμμαθητή,
      Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας ως Διοικητικό Συμβούλιο που επικοινωνούμε μαζί σου και σου ευχόμαστε να είσαι καλά εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σκοπός της επιστολής μας είναι  η ενημέρωση για τις άμεσες εκδηλώσεις  του Συνδέσμου μας.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου μας έχουν προγραμματισθεί και ενεργοποιηθεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

      1. Χοροεσπερίδα-Κοπή πίτας
      Η χοροεσπερίδα της Τάξης και η κοπή της πίτας θα γίνει στο ΄΄Ya΄΄(Άλσος Στρατού) , το Σάββατο 23 Ιαν. 2016 και ώρα 21:00 με μουσική και χορό, σε ωραίο εορταστικό περιβάλλον με πλούσιο φαγητό.
       Οι επιθυμούντες παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή μέχρι και την  18η Ιαν., είτε τηλεφωνικά στα μέλη του ΔΣ ή στο παρακάτω e-mail του Συνδέσμου: (syndesmos.sse81@gmail.com).
        Το αντίτιμο της συμμετοχής κατ΄ άτομο είναι 15 ευρώ. Προσκλήσεις θα διατίθενται από το ΄΄Ya΄΄ , από τις 10 Ιαν. 2016.
    
  2. Γενική Συνέλευση         
      Συγκαλείται Γενική Συνέλευση των μελών  του Συνδέσμου, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΛΑΕΔ (Ρηγίλης 1) το Σάββατο 27 Φεβ. 2016 και ώρα 11:00, που θεωρείται ότι είναι σε απαρτία (ως πρώτη ορίζεται αυτή της 20ης Φεβ. 2015 στον ίδιο χώρο) με θέματα ημερησίας διάταξης που θα ανακοινωθούν έγκαιρα με την ατομική σας πρόσκληση.

      3. Επιμνημόσυνη Δέηση Εκλιπόντων Συμμαθητών έτους 2016
      Θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου και Αγίας Ειρήνης στου Παπάγου, απέναντι ακριβώς απ’ τη Λέσχη Παπάγου, σε ημερομηνία που θα αποφασισθεί στη χοροεσπερίδα της 23 Ιαν. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα παρατεθεί καφές στη Λέσχη Παπάγου. Παρακαλούμε για την αθρόα συμμετοχή σας.

      4. Λοιπές δραστηριότητες- Ενημέρωση
      α. Συγκέντρωση συμμαθητών στη Θεσ/νίκη την 20 Φεβ. 2016, πρό της ΓΣ της 27ης Φεβ. 2016, με ομιλητές τα μέλη τού ΔΣ/ΣΑΑΑΣΣΕ81, κατόπιν αποφάσεως του ΔΣ της 22ας Δεκ. 2015. Προετοιμασία εκδήλωσης και γεύμα συμμαθητών την 20 Φεβ. 2016 με μέριμνα επιτροπής συμμαθητών απ’ τη Θεσσαλονίκη και πρόεδρο τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου.
     β. O Σύνδεσμός μας είναι ως γνωστό, ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), με τρία μέλη στο ΔΣ (Α΄ Αντιπρόεδρο / Χατσίκα Δ., Γεν. Γραμματέα / Παπαδόπουλο Β. και μέλος / Αθανασίου Άγγ.) και ένα μέλος στην Ε.Ε. (Τασσόπουλο Σ.).
        Η ΠΟΣ έχει αναπτύξει μια αξιόλογη δραστηριότητα και θεωρούμε ότι οι συμμαθητές θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά, ως μέλη στο Δ.Σ. της ΠΟΣ.
        Στις 20 Μαρτίου 2016, θα διενεργηθούν από την ΠΟΣ αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. Με δεδομένο ότι οι κ.κ. Χατσίκας Δημήτριος και Τασσόπουλος Σπυρίδων δεν επιθυμούν να ανανεώσουν τη θητεία τους στην ΠΟΣ, (ο καθένας για δικούς του λόγους) και ως εκ τούτου δεν θα υποβάλλουν υποψηφιότητα, παρακαλείστε όσοι επιθυμείτε να υποβάλλετε τις δικές σας υποψηφιότητες (όταν θα βγει ανακοίνωση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης από την ΠΟΣ). Σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της ΠΟΣ, δικαίωμα εκλέγειν έχουν μόνο οι νόμιμοι αντιπρόσωποι των σωματείων - μελών της Ομοσπονδίας. Ο Σύνδεσμος με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του στην ΠΟΣ (η εκλογή τους θα πραγματοποιηθεί στην ΓΣ της 27 Φεβ.), θα στηρίξει την υποψηφιότητα όσων συμμαθητών δηλώσουν υποψήφιοι. Υπόψη ότι ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΣ έχει έδρα την Θεσσαλονίκη.  
Με συμμαθητικούς χαιρετισμούς και πίστη για την Τάξη μας,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΑΑΣΣΕ81

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου