Menu Bill Papas

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Διαβούλευση Θέματος Συνδέσμου

Print Friendly and PDF



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ε.α .  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  ΣΣΕ  ΤΑΞΕΩΣ 1981
Email:  syndesmos.sse81@gmail.com              




Αγαπητοί Συμμαθητές,
Την 8η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αποφοίτων ΣΣΕ Τάξεως 1981, οργανώνει στην Αίθουσα Συνεδρίων της Λ.Α.Ε.Δ.-Ρηγίλλης 1 την Ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2015.
Η Συνέλευση θα είναι Εκλογοαπολογιστική. Δηλαδή εκτός από το απολογιστικό της έργο για το έτος 2014, θα εκλέξει νέο Δ.Σ., νέα Ελεγκτική Επιτροπή και νέους εκπροσώπους φορέων.
Λαμβάνοντας υπόψη τις Γενικές Συνελεύσεις των προηγουμένων ετών, ο αριθμός των ατόμων που συγκεντρώθηκαν κάθε φορά δεν υπερέβη  τα 50 άτομα αν και τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη του Συνδέσμου ανέρχονται σε 104 άτομα ενώ η τάξη μας αριθμεί πάνω απο 260 συμμαθητές περιλαμβανομένων των ε.ε συμμαθητών και των Κυπριακής καταγωγής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, θεωρεί ότι η εκλογή ενός νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και νέων εκπροσώπων φορέων πρέπει να εκπροσωπεί το μέγιστο των μελών του Συνδέσμου.
Παρά το ότι το άρθρο 22 παρ.12 σε συνδυασμό με το άρθρο 5 παρ.7 του εν ισχύ καταστατικού, προβλέπει η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ενός τακτικού μέλους που απουσιάζει να γίνεται με άλλο τακτικό μέλος που παρίσταται και είναι εξουσιοδοτημένο από το απουσιάζων μέλος για να ψηφίσει, δεν έχει λειτουργήσει επαρκώς μέχρι σήμερα.
Κατόπιν των παραπάνω το Δ.Σ. του Συνδέσμου, θέτει σε διαβούλευση μεταξύ των συμμαθητών, την παρακάτω πρόταση:

«Προς επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στην εκλογή νέου Δ.Σ., νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και νέων εκπροσώπων Φορέων την 8 Φεβ.2015, και με δεδομένο ότι ο όγκος των απόστρατων συμμαθητών διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής (Αθήνα) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη), προτείνεται όπως ψηφιστεί από τη Γενική Συνέλευση της 8 Φεβ.2015 η δυνατότητα ταυτόχρονης συμμετοχής στην ψηφοφορία όλων των συμμαθητών όσων ευρίσκονται την ώρα εκείνη τόσο στη ΛΑΕΔ ,όσο και στη Θεσσαλονίκη (σε χώρο που θα καθοριστεί από τους ιδίους). Με μέριμνα του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης να ενημερωθεί τηλεφωνικά ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μανωλάς Βασίλειος για τα ονόματα των υποψηφίων και αφού γίνουν από την πλευρά του όλα όσα προβλέπονται στο άρθρο 22 με τίτλο «Αρχαιρεσίες» του καταστατικού  να ψηφίσουν και οι συμμαθητές στην Θεσσαλονίκη. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι όσοι ψηφίζουν να είναι τακτικά μέλη και οικονομικά ενήμεροι».
Πέρας διαβούλευσης η 31 Ιανουαρίου 2015.

Υπενθυμίζεται η διαδικασία δήλωσης υποψηφιότητας και τα περί αρχαιρεσιών όπως το τροποποιημένο καταστατικό του ΣΑΑΑΣΣΕ81 (φαίνεται στο blog του Συνδέσμου ΕΔΩ) και η αποσταλείσα πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης.

          Για το ΔΣ
                    Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας                                
         Χατσίκας  Δημήτριος                                        Παπαδόπουλος Βασίλειος


Σημείωση:
Η Διαβούλευση μπορεί να γίνει:
1. Με απ’ ευθείας σχόλια στο email του Συνδέσμου.
2. Με απ’ ευθείας υποβολή σχολίων στη παρούσα ανάρτηση.
3. Μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του Blog.

Πλέον των παραπάνω μπορείτε να ψηφίσετε στη δημοσκόπηση του Blog. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα είναι συμβουλευτικά. Μόνο τα επώνυμα σχόλια της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου