Menu Bill Papas

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η Χοροεσπερίδα της Τάξης μας.

Print Friendly and PDF

Μέσα σε κλίμα  γενικής ευφορίας και χαράς πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκ. 2013 στη Λέσχη Παπάγου η χοροεσπερίδα της Τάξης μας. Οι περισσότεροι συμμαθητές που διαμένουν στην Αθήνα ήταν παρόντες μαζί με τις οικογένειές τους.  Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να θυμηθούμε τα παλιά, να δούμε πώς είμαστε σήμερα και να το διασκεδάσουμε, να συναντήσουμε συμμαθητές που είχαμε να δούμε χρόνια.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι συμμαθητές μας Χρήστος Καγκέλης και Λοϊζου Ανδρέας που ήρθαν από τη Κύπρο για αυτό το σκοπό. Τους ευχαριστούμε.
Επίσης την εκδήλωση τίμησαν παρά τις βαριές υποχρεώσεις τους και αρκετοί συμμαθητές μας εν ενεργεία.  Ευχαριστούμε τον Αντγο Θεοχάρη Πανόπουλο, Δκτή ΑΣΔΥΣ για τη Διάθεση τμήματος της Στρ. Μουσικής που μας ψυχαγώγησε μουσικά  και επένδυσε ευχάριστα τη βραδιά.
Τα εδέσματα ήταν πλούσια, το κλίμα υπέροχο, το κρασί έρρεε άφθονο, τα σχόλια και πειράγματα αρκετά, ο χορός κάλυψε όλα τα γούστα. Στο τέλος της βραδιάς ο Καψιμάλης χόρεψε το ακροβατικό ζεϊμπέκικο και μας τραγούδησε ο Νίκος Νάσσος.  Στη κλήρωση για ένα διήμερο στο Πήλιο (προσφορά του καταστήματος) τυχερό αναδείχθηκε το ζεύγος Καψιμάλη. Τους ευχόμαστε να ξανανιώσουν.
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της βραδιάς, για να θυμόμαστε οι παρόντες και να δουν τι έχασαν οι απόντες. 

Για να δείτε τις φωτογραφίες ή να τις κατεβάσεσε πατήστε εδώ.         ή   εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου