Menu Bill Papas

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

1η Πανελλήνια Έκθεση Εικαστικών Τεχνών Αποστράτων Αξιωματικών

Print Friendly and PDF


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απαιτητική,  τυποποιημένη  ζωή του στρατιωτικού δε στάθηκε ικανή να εμποδίσει την ευαισθησία και τη δημιουργικότητα του.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, 24 απόστρατοι αξιωματικοί αφού  υπηρέτησαν το λειτούργημα τους με άριστο τρόπο, ενώθηκαν για να παρουσιάσουν   έργα Τέχνης  που οι ίδιοι φιλοτέχνησαν. Άριστοι στα άρματα, άριστοι και στη ζωγραφική τη φωτογραφία,  την αγιογραφία, τη χαρακτική, το ψηφιδωτό, τη γλυπτική και τη βιβλιοδεσία Τέχνης. Πολλοί αυτοδίδακτοι, άλλοι με μαθήματα σε δήμους ή συλλόγους και   άλλοι με φοίτηση στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, έχουν συμμετάσχει σε ομαδικές, ή έχουν πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ  αρκετοί είναι μέλη του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου.
Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, (Ε.Α.Α.Σ), αρωγός της προσπάθειας των μελών της εκθέτει αντιπροσωπευτικά τους έργα από 14  έως 23 Δεκ. τρέχοντος έτους στο φιλόξενο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και ευελπιστεί νά το επαναλάβει και σε άλλες πόλεις της πατρίδος μας.
Τα εγκαίνια  της 1ΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ  θα πραγματοποιηθούν την 19.30 ώρα του Σαββάτου (14/12).
        Πληροφορίες: Νίκας Νικ. (Ταξχος ε.α.) τηλ.6937359785, e-mail: elikonik@yahoo.gr
                      
 Αθήνα 26 Νοε. 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου