Menu Bill Papas

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πένθος στη Τάξη μας.

Print Friendly and PDF

Μέσα στην Αναστάσιμη χαρά έχουμε και δυσάρεστα γεγονότα. Ο πεντάχρονος γιος του συμμαθητού μας Άντυ Λοΐζου χάθηκε με τραγικό τρόπο.

Η ασύλληπτη τραγωδία  εκτυλίχθηκε νωρίς χθες το απόγευμα στη Σκαρίνου. Σύμφωνα με το sigmalive.com μια φιλική επίσκεψη κατέληξε σε πένθος για την οικογένεια του συμμαθητού μας συνταγματάρχη Ανδρέα Λοΐζου.
Ο πεντάχρονος γιος του, Αίαντας, άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ έπαιζε με το σκύλο του σπιτιού. Ο σκύλος, ράτσας Ακίτα και ηλικίας ενός έτους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στο μικρό αγγελούδι δαγκώνοντας το στο λαιμό. Το σοκ απερίγραπτο όταν συγγενείς και φίλοι αντίκρισαν το αγοράκι μέσα σε λίμνη αίματος.
Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου... και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη του. Όπως διαπιστώθηκε, έφερε διατομή δεξιάς καρωτίδας και λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης του ιδιοκτήτη του σκύλου για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. Πρόκειται για βαθμοφόρο της Ε.Φ, συνάδελφο του πατέρα  του άτυχου αγοριού.
Αργά το απόγευμα, λειτουργοί των κτηνιατρικών υπηρεσιών, υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, προχώρησαν στην επί τόπου θανάτωση του σκύλου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου αγοριού, αναμένεται να διαπιστωθούν την Τρίτη,  μετά τη νεκροτομή επί της σορού του.


Η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει την Τρίτη στις 5 το απόγευμα  από την εκκλησία Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα.
Η οικογένεια, η οποία καλεί τους παρευρισκομένους να φορέσουν λευκά, δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια, και ζητεί όπως αντί στεφάνων, γίνουν εισφορές για το Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ)

Το ΔΣ του Συνδέσμου μας και όλοι οι συμμαθητές με πρώτους τους Κυπρίους και τους κατοικούντες στη Κύπρο που συμπαραστέκονται από κοντά, ευχόμαστε στον φίλο και συμμαθητή Ανδρέα  και την οικογένειά του καλό κουράγιο, καλή δύναμη και προσευχόμαστε ο Θεός να αναπαύει το αγγελούδι του.

Η οικογένεια τη Ανδρέα, μέσα στο πένθος της βρήκε το κουράγιο και  ευχαρίστησε όλη την Τάξη για τη συμπαράσταση.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ,ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΙΑΝΤΑ ,ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΤΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή