Menu Bill Papas

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκε το Α΄ 'Εκτακτο Συνέδριο του ΣΕΕ

Print Friendly and PDF

   Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 26 Μαΐου στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ με απόλυτη επιτυχία το 1ο Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με σκοπό την εκλογή νέας ηγεσίας.
   Στο συνέδριο συμμετείχαν σύνεδροι από ολόκληρη την Ελλάδα. Απεύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψας και συμμετείχαν δια της παρουσίας τέως αρχηγοί Ε.Δ. και Σ.Α. καθώς και πρόεδροι Σωματείων και Ενώσεων διαφόρων κλάδων των εργαζομένων και των συνταξιούχων του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα.
   Παρέστησαν επίσης (ως άτομα) επικροτώντας την κίνηση, στελέχη των διοικητικών συμβουλίων ενώσεων των Σ.Α., αλλά και σύσσωμη η ηγεσία των τριών ενώσεων αποστράτων (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ), τονίζοντας μεταξύ των άλλων την σημερινή ανάγκη ενωμένης πολιτικής δράσης του κλάδου τους λόγω της συμπεριφοράς της πολιτείας ειδικά έναντι των στρατιωτικών.
   Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο ανανεωτικό και ενωτικό πνεύμα ανταποκρίθηκαν και πολλές άλλες πρωτοβουλίες, κινήματα και κόμματα, απευθύνοντας χαιρετισμούς, τονίζοντας την ανάγκη ενότητας όλων των εκτός βουλής υγιών πολιτικών δυνάμεων, με αποκορύφωμα την ταυτόχρονη προσχώρηση στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ» και του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (Ε.ΛΑ.Σ)», μέλη του οποίου μάλιστα διεκδίκησαν και θέση στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.
   Η εκλογή του Γεωργίου Γερούλη ως νέου προέδρου του κόμματος και των ένδεκα υπολοίπων μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου, συνδυαζόμενη με τα ενθαρρυντικά μηνύματα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω επιτυχία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και την εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.
   Το νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, όπως διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση του Α΄Εκτάκτου Συνεδρίου, με αλφαβητική σειρά, έχει όπως παρακάτω:
1.  Αλικάκος Νικόλαος
2.  Διαμάντης Θεόδωρος
3.  Εξαρχουλάκου Μαρία
4.  Καλαμπαλίκα Κωνσταντία
5.  Μίγκος Παναγιώτης
6.  Πανταζής Βασίλειος
7.  Σμυρλής Στέργιος
8.  Τσακίρης Γεώργιος
9.  Φαραντάτος Αναστάσιος
10.Φωτεινού Γεωργία
11.Χρηστίδης Χρήστος
   Ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Πρόεδρο και στα νεοεκλεγέντα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΕΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου