Menu Bill Papas

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Παράδοση – Παραλαβή Διοικήσεως της ΑΣΔΕΝ

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΑ Β΄» στην Αθήνα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιου Δαβάκη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), από τον συμμαθητή μας Αντιστράτηγο κ. Ευστάθιο Πανυτσίδη, στον επίσης συμμαθητή μας Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο
Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Τουρνάς, επίτιμοι Διοικητές του Σχηματισμού, αντιπροσωπείες πολιτικών και θρησκευτικών αρχών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πολλοί Απόστρατοι Αξιωματικοί.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Α.Α.Α.Σ.Σ.Ε τάξεως 1981 εύχεται στον παραλαμβάνοντα Διοικητή, φίλο και συμμαθητή Αντιστράτηγο  Γιάννη Ηλιόπουλο, χρηστή και συνετή Διοίκηση, με υγεία δύναμη και τύχη ενώ τον φίλο και συμμαθητή Αντιστράτηγο Στάθη Πανυτσίδη καλωσορίζει στις τάξεις των αποστράτων και εύχεται από καρδιάς υγεία, ατομική και οικογενειακή γαλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου