Menu Bill Papas

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Επιτυχής η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Θεσσαλονίκης

Print Friendly and PDF

Μεγαλειώδης, επιτυχής, δυναμική, με παλμό μπορεί να χαρακτηριστεί Συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης των εε και των εα Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ της 13ης Μαρτίου 2013.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ μετείχαν πάνω από 10.000 άτομα και ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη μετά τη μεταπολίτευση. Από όλα τα παραρτήματα τών πόλεων της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας και Θράκης ήρθαν διαδηλωτές και ένωσαν τις φωνές τους με τους Θεσσαλονικείς.

Πριν την έναρξη των ομιλιών έφθασε η είδηση ότι ακόμα ένας συνάδελφος σκοτώθηκε εκτελώντας το καθήκον του, ενώ άλλοι δύο τραυματίσθηκαν. Το πρόγραμμα αμέσως διαφοροποιήθηκε και ο πρόεδρος του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΣ υπεύθυνος για το καλωσόρισμα, ενημέρωσε για το περιστατικό, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο Ανθυπολοχαγό Υλικού Πολέμου - Πυροτεχνουργό και όλοι μαζί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ακούστηκε από το πλήθος.

Στη συνέχεια μικρές ομιλίες και χαιρετισμούς εκφώνησαν οι: πρόεδρος της ΕΑΑΝ, πρόεδρος της ΕΑΑΑ, αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ, εκπρόσωπος των εν ενεργεία Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωπος των εν αποστρατεία Σωμάτων Ασφαλείας. Η ανάγνωση ψηφίσματος έγινε από τον από πρόεδρο της ΕΑΑΑ και εγκρίθηκε δια βοής από τους συμμετέχοντες.


Ακολούθησε πορεία με διαδρομή Αριστοτέλους - Τσιμισκή - Βενιζέλου - Εγνατίας - Ίωνος Δραγούμη - Υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης, όπου και επιδόθηκε το ψήφισμα στον Υπουργό ο οποίος είχε ειδοποιηθεί και περίμενε την αντιπροσωπεία μας, ο οποίος με τη σειρά του θα το παραδώσει στον Πρωθυπουργό που θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν εκτός από αποστράτους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας - Χωροφυλακής, Πυροσβεστικής, Λιμενικού Σώματος. Επίσης συμμετείχαν πολλοί ε.ε. Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί όλων των κλάδων καθώς και της Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού.


Συγχαρητήρια

  • Στα παραρτήματα των Ενώσεων Αποστράτων
  • Στους Συνδέσμους, Ενώσεις και Σωματεία
  • Στη Συντονιστική Ομάδα Δράσης
  • Στην Ομάδα Συντονισμού της συγκέντρωσης
  • Στα μέλη των παραρτημάτων που ταξίδεψαν από όλη τη Β. Ελλάδα
  • Σε όλους τους παρευρεθέντες
Και... μή ξεχνάτε! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου