Menu Bill Papas

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αλλαγή Διοίκησης στην 98 ΑΔΤΕ

Print Friendly and PDF

   Παρουσία εκπροσώπων  όλων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγ. 2010 στις 11 το πρωί  στο στρατόπεδο Μακρή στην Κράτηγο  η τελετή παράδοσης - παραλαβής της 98 ΑΔΤΕ. Τον μέχρι τώρα Στρατιωτικό Διοικητή Αναστάσιο Μανωλά διαδέχθηκε μετά τις πρόσφατες Κρίσεις του ΚΥΣΕΑ, ο υποστράτηγος Γιάννης Ηλιόπουλος.  Υποδιοικητής τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος τεθωρακισμένων Θοδωρής Δαγκόπουλος.
   Ο νέος στρατιωτικός διοικητής υπηρετούσε μέχρι τώρα ταξίαρχος  πεζικού στο ΓΕΕΘΑ και προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου ενώ ο ταξίαρχος Θοδωρής Δαγκόπουλος υπηρετούσε στο ΓΕΣ. 
   Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών μεταξύ των οποίων ο Περιφερειαρχης Νάσος Γιακαλής και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος. Ο Περιφερειάρχης απευθύνοντας χαιρετισμό στη δεξίωση που ακολούθησε στη Λέσχη Αξιωματικών, ευχαρίστησε θερμά για την αγαστή συνεργασία που είχε αναπτύξει με τον απερχόμενο Διοικητή εξαίροντας παράλληλα το έργο που επέδειξε κατά τη 17μηνη θητεία του στη Λέσβο, ενώ ευχήθηκε στο νέο Στρατηγό κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
   Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Α.Α.Α.Σ.Σ.Ε τάξεως 1981 εύχεται στον συμμαθητή και φίλο Γιάννη Ηλιόπουλο χρηστή και συνετή Διοίκηση, με υγεία δύναμη και τύχη.
 
   Πηγή  http://www.lesvosreport.gr/ 
   Μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου